Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΤΟ


Για να έρθουμε και στην αγαπημένη μου Δέσποινα…
Καταρχήν περιμένουμε κάτι από την Αντιδήμαρχο, αλλά σίγουρα το αγνοεί…
όσο το αγνοεί τόσο θα με πωρώνει γιατί είμαι τύπος που δε μου αρέσει να με αγνοούν, θεωρώ ανεύθυνο όταν αυτό γίνεται από πρόσωπο που ασχολείται με τα κοινά.

Η πέτρα του σκανδάλου, εργαζόμενος ο οποίος φυτεύτηκε επί Γεωργόπουλου στο ραδιόφωνο, αλλά ποτέ δεν εργάστηκε για το ραδιόφωνο, (όχι ότι έχω πρόβλημα να γράψω το ονοματεπώνυμο του, αλλά θέλω να το αποκαλύψει η ίδια η Δέσποινα σαν πράξη ύστατης ευθύνης) ήταν ο προστατευόμενος της Δέσποινας.

Δηλαδή η Δέσποινα εξέτρεφε τον συγκεκριμένο, για να φτάσει στο σημείο το 2012 να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να πει, ότι εγώ δε δουλεύω για την τότε διοίκηση και όντως επανήλθε μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης τον Σεπτέμβριο του 2014!!!!
Όλο αυτό πέρασε στα ψιλά… παρότι έγινε πογκρόμ απολύσεων στο ραδιόφωνο, και φυσικά ο  έτσι δικαιώθηκε καθώς ήταν ανάμεσα στα ονόματα που μεταφέρθηκαν στον δήμο για 4 χρόνια. (που σήμαινε ότι θα πληρώνονταν όπως οι δημοτικοί υπάλληλοι, και όχι κάθε τόσο όπως αν παρέμενε στο ραδιόφωνο)

Αυτό που είχα αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση, είναι ότι δεν γνώριζα, αν τα 2 χρόνια που δεν πάταγε στον δήμο ο έτσι με κάποιον τρόπο πληρώνονταν, όποτε πληρώνονταν και υπόλοιποι, ή έστω αν πιστώνονταν ποσό για τα μηνιάτικα που δεν πατούσε στο δημαρχείο…
Μου ήρθε προσφάτως μία πληροφορία, πολύ ενδιαφέρουσα, που μάλιστα σηκώνει και ένορκη διοικητική εξέταση… καθώς όπως έμαθα, για τα 2 χρόνια που δεν πατούσε ο έτσι στην εργασία του, φαίνεται σαν να κτύπαγε κανονικά κάρτα!!!!!

Υποψίες υπάρχουν και για το πρόσωπο που είχε αναλάβει αυτό το θεάρεστο έργο, το οποίο πρόσωπο ήταν (από ότι έμαθε τα έσπασε και αυτή) δηλωμένο – ταγμένο με τον Μπάμπαλο.

Ξέρετε…
και μόνο η είδηση ότι σε απέλυσαν δε κάθεται και εύκολα στο στομάχι, φανταστείτε στην περίπτωση μου, που προκειμένου να δικαιολογήσουν την εκδικητική απόλυση, με συκοφαντούσαν και επικαλούνταν απίστευτα ψεύδη, τα οποία ήταν άκρως υποτιμητικά για την προσωπικότητα μου.

Και να έχεις απέναντι την περίπτωση του πρώην "συναδέλφου" !!!!!!!

Και να ξέρεις ότι εκείνοι που σε απέλυσαν και χάρηκαν για την ενέργεια τους, γνώριζαν και γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα έργα και τις ημέρες του.

Δεν αποκλείεται η Δέσποινα να τον ενθάρρυνε ή να τον καθησύχαζε όσο καιρό έκανε το αντάρτικο ο εν λόγω εργαζόμενος (λέμε τώρα…)

Περιμένω λοιπόν τόσο από την Δέσποινα, τόσο από την διοίκηση του δήμου συνολικά, που έχει και μία ευαισθησία στις διακρίσεις μεταξύ εργαζομένων, που αναρωτιέται αν οι υπόλοιποι έχουν λίγο τσίπα…

Επίσης περιμένω από τους μνηστήρες του δημαρχειακού θώκου, να δρομολογήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες για να διαπιστωθεί αν ο χαιδεμένος της Αιβατζίδου κακώς πληρώθηκε 2 ολόκληρα χρόνια, που απείχε επειδή έτσι γούσταρε από την εργασία του, ποσό που υπολογίζεται και για τα 2 χρόνια στις 20.000 τουλάχιστο, από την έρευνα να διαπιστωθεί ποιος/α ήταν εκείνη που τον εξυπηρετούσε αυτά τα χρόνια, χτυπώντας την κάρτα του (αν ισχύει), δεν είναι δύσκολο να το διαπιστώσουμε, υπάρχει αρχείο φαντάζομαι… όπως να διαπιστωθεί αν το όνομα του εξακολουθούσε να είναι ή όχι στην μισθοδοσία του ραδιοφώνου όσο καιρό απείχε.

Αυτά για το πουλέν της Δέσποινας…
και το ήθος της διοίκησης Μπάμπαλου…