ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ... ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...


Ακολουθεί μια ενδιαφέρουσα συνομιλία μεταξύ του προέδρου του Τυφώνα Β. Νικολάου και του πρώην αντιδημάρχου Μ. Κουτσογιαννάκη... με αφορμή το τελευταίο δελτίο τύπου του αθλητικού σωματείου.

Μανώλης Κουτσογιαννάκης πρ. Αντιδήμαρχος, Δημ. Σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής Λυπάμαι όταν βλέπω διοικήσεις αθλητικών σωματείων (συγκεκριμένα του ιστορικότερου της πόλης μας) να ξεχνούν το πραγματικό έργο που πρέπει να επιτελούν στην πόλη για τα παιδιά μας και να αρέσκονται σε πολιτικές προβολής των διοικούντων τους με φόντο τις προσεχείς δημοτικές εκλογές!

Μάλλον λάθος δεν αρέσκονται τα ίδια σε αυτό, αλλά το κάνουν μέσω των σωματείων (συγκεκριμένου μην τα ισοπεδώνουμε όλα) οι διοικούντες!
Τα αθλητικά σωματεία της πόλης ΚΥΡΙΟΙ δεν είναι ιδιωτικό μαγαζάκι κανενός... Αλλιώς να πληρώνουν οι ίδιοι οι παράγοντες τα έξοδά τους, αν μέσω αυτών των σωματείων θέλουν να κάνουν πολιτική προς προσωπικό τους όφελος... Άλλωστε και τα ίδια τα σωματεία παίρνουν χρήματα από τους πολίτες για τις παροχές που προσφέρουν... Λυπάμαι πραγματικά!
Ο Δήμος και οι εκάστοτε διοικήσεις είναι πάντα δίπλα σε αυτά παραχωρώντας δωρεάν χώρους, έξοδα λογαριασμών ΔΕΚΟ, και υπό τη νέα δημοτική αρχή και ύστερα από 15+ χρόνια και παχυλές επιχορηγήσεις προς αυτά! Κάνω έκκληση προς όλους τους κατοίκους της πόλης να ξέρουν πρώτα και να ψάχνουν τι μπορεί να κρύβεται πίσω από τον εκάστοτε αθλητικό παράγοντα-διοικούντα και ποιες είναι οι προσωπικές του βλέψεις!
Τα αθλητικά σωματεία είναι όλων μας και ιδιαίτερα των παιδιών μας και θα τα ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ!
Λυπάμαι που στη μνήμη ενός παιδιού γίνονται μικροπολιτικές...

Vaggelis Nikolaou Kαλή η προσπάθεια αποπροσανατολισμού από τον κ. Κουτσογιαννάκη χρησιμοποιώντας τη γνωστή μέθοδο του ''τσουβαλιάσματος'' αλλά για τη ''ταμπακιέρα'' κουβέντα!Αναφέρεστε κ. Κουτσογιαννάκη σε αρκετά θέματα και δημιουργήσατε πολλά ερωτηματικά.Θα ήθελα λοιπόν να μου απαντήσετε γιατί μάλλον γνωρίζετε, σε κάποια από αυτά:

1. Πόσα χρήματα έχει λάβει ως ''ΠΑΧΥΛΗ'' επιχορήγηση το σωματείο του ΤΥΦΩΝΑ στα 5 χρόνια διοίκησης σας;

2. Πόσα χρήματα έχει λάβει επίσης ο ΟΦΗΗ ως επιχορήγηση από το Δήμο το ίδιο διάστημα;

3. Μπορείτε κ. Κουτσογιαννάκη να βρείτε έστω και έναν αθλούμενο ή γονέα-κηδεμόνα που να έχει θετική γνώμη για τις συνθήκες άθλησης;

4. Μπορείτε κ. Κουτσογιαννάκη να βρείτε έστω και έναν αθλούμενο ή γονέα-κηδεμόνα που να έχει θετική γνώμη για τις αθλητικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί το σωματείο μας;

5. Μπορείτε κ. Κουτσογιαννάκη να μας πείτε τι ακριβώς να ψάξουν οι κάτοικοι της πόλης;

6.Είναι δυνατόν να επικαλείστε τη πληρωμή από το Δήμο των λογαριασμών ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ για να το παρουσιάζετε ως παροχή;

7. Γνωρίζετε κ. Κουτσογιαννάκη ότι για 4η συνεχόμενη χρονιά οι προπονήσεις στο Γυμνάσιο διεξάγονται στο ημίφως;

8. Γνωρίζετε ότι για 4η συνεχόμενη χρονιά υπάρχουν καμένοι προβολείς στο ανοικτό μας γήπεδο;

9. Γνωρίζετε ότι ακόμα περιμένουμε την ανακατασκευή των αποδυτηρίων στο ίδιο γήπεδο;

10. Γνωρίζετε ότι ο αγωνιστικός χώρος παραμένει τουλάχιστον προβληματικός παρά τις 2 άστοχες εκ του αποτελέσματος παρεμβάσεις που έχουν γίνει από το Δήμο;

11. Μπορείτε να μας πείτε τι συγκεκριμένο έχει γίνει από αυτά που αναγράφονται στο προεκλογικό πρόγραμμα του 2014 της παράταξή σας στο μονόστηλο για τον Αθλητισμό;

12. Γιατί έχετε ανακοινώσει 3 κατά έτος φορές τη δήθεν όπως αποδεικνύεται κατασκευή τεσσάρων!!!! κλειστών προπονητηρίων και ακόμα δεν έχουμε δει το παραμικρό;

13. Η αίθουσα βαρών που δεσμευτήκατε ότι θα κατασκευάσετε στο Κλειστό,υπάρχει;

14. Πόσες φορές κατα τη διάρκεια της θητείας αυτής της Διοίκησης επινοικιάσατε το Κλειστό σε διάφορους και ''πετάξατε'' έξω από αυτό τα παιδιά των σωματείων;

15. Aισθάνεστε περήφανοι που τουλάχιστον τα μισά παιδιά των αθλοπαιδιών (μπάσκετ - βόλεϋ) δεν κάνουν χρήση του Κλειστού ούτε μία φορά το χρόνο;

16. Αισθάνεστε υπερήφανοι που τα παιδιά της ρυθμικής προπονούνται ως επί το πλείστον πίσω από μία μπασκέτα; 

Αυτά κ. Κουτσογιαννάκη είναι μερικά από τα ερωτήματα-ζητήματα που πηγάζουν από το εκτός θέματος σχόλιο που κάνατε. Όσο αφορά τη ''ταμπακιέρα'' (φιλανθρωπικό τουρνουά) μπορείτε να μας απαντήσετε στα εξης:
1. Μας ενημερώσατε ότι κατατέθηκε στο πρωτόκολλο στις 23 Ιανουαρίου αίτημα από πολιτική παράταξη. Πότε έλαβε γνώση το αθλητικό τμήμα;

2. Πότε δόθηκε η έγκριση; Υποθέτω ότι αν δόθηκε γραπτώς θα υπάρχει το ανάλογο έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου ή αν δόθηκε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος θα υπάρχει το ανάλογο αντίγραφο που φαίνεται η ώρα και η ημέρα.

3. Αν η έγκριση δόθηκε πριν τις 28 Ιανουαρίου ημέρα ανακοίνωσης του φιλανθρωπικού τουρνουά, γιατί ο Δήμος ενημέρωσε τα σωματεία μετά από 21 ημέρες;!!!!!! 

4. Aν η έγκριση δόθηκε μετά την ανακοίνωση γιατί ο Δήμος αποδέχτηκε το αίτημα ενώ γνώριζε για το τουρνουά; 

H ουσία είναι κ. Κουτσογιαννάκη ότι ο Δήμος γνώριζε και αποφάσισε με αλαζονικό και ετσιθελικό τρόπο να δώσει τη έγκριση στη παράταξη του Δημάρχου. Η προσπάθεια της Διοίκησης να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να βάλει στην ίδια ζυγαριά μία προεκλογική ομιλία και ένα φιλανθρωπικό τουρνουά,το λιγότερο ως ατυχής μπορεί να χαρακτηρισθεί. Στο κάτω κάτω προεκλογική ομιλία μπορεί να γίνει οπουδήποτε στη πόλη, φιλανθρωπικό τουρνουά μόνο στο Κλειστό.

Σχόλιο του Blogger
Φυσικά δεν μετά τα ερωτήματα που έθεσε ο Β. Νικολάου, δεν είχε συνέχεια η διαδικτυακή συζήτηση...

Ακούστε κύριοι διοικούντες...
Όταν σας ρωτάνε οι δημότες είσαστε υποχρεωμένοι να απαντάτε και ΑΜΕΣΑ. 
Το βιολάκι, που αντί να απαντάτε, ψάχνετε και καλά, τι σκοπιμότητα κρύβεται πίσω από τα ερωτήματα, κομμένο.
Απορώ που ενώ τις τελευταίες εβδομάδες, όσες φορές επιχείρησαν οι διοικούντες, όχι να απαντήσουν, αλλά να βγουν και από πάνω, έγιναν ΡΟΜΠΕΣ ξεκούμπωτες, συνεχίζουν την ίδια αυτοκαταστροφική συνταγή.

Δε μπορεί η δημοτική αρχή να βγάζει δελτίο τύπου όταν αλλάζει μία λάμπα, και όταν αναφέρεται παράγοντας σωματείου για καμένους προβολείς στο γήπεδο για 4η συνεχόμενη χρονιά, όχι μόνο να μην λαμβάνεται στα σοβαρά η καταγγελία του, αλλά να θεωρείται μικροπολιτική!!!!!

Για να κρύβεστε είσαστε κύριοι της διοίκησης, όχι να ζητάτε και τα ρέστα. 

Σε ότι αφορά κάτι Μπαμπαγαλάκια που ακολουθούν το ίδιο δόγμα με την διοίκηση στο fb όταν βλέπουν αναρτήσεις που σεντράρουν την διοίκηση, ή δε διαβάζουν ολόκληρα τα κείμενα των καταγγελιών, ή αγνοούν ότι η δημοτική αρχή οφείλει να απαντά σε όλους τους δημότες, είτε είναι ψηφοφόροι τους είτε όχι, ή τα παίρνουν για να κάνουν αυτή την δουλειά, ή υπολογίζουν ότι θα κερδίσουν κάποια 8μηνη συμβασούλα όταν επανεκλέγει το τσίρκο ή είναι εντελώς ΗΛΙΘΙΟΙ.