Η ΑΤΙΘΑΣΗ ΛΑΚΚΟΥΒΑ...


Μη την βλέπετε σαν μία αθώα λακκούβα την συγκεκριμένη...
έχει μήκος 30 cm πλάτος κάτι περισσότερο από 15 και βάθος 10-13 πόντους, είναι αμέσως μετά την στροφή από την Αγγέλων στην Ηλ. Αποστόλου, και αν κάποιος δε γνωρίζει την ύπαρξη της (δύσκολο) και πέσει μέσα, η συνέχεια είναι θέμα τύχης.

Αυτή η λακκούβα πρέπει να έχει κάποιο μέσο στον δήμο, καθώς φιγουράρει περισσότερο από 10 μήνες!!!! Μάλιστα εδώ και καιρό ήθελα να την φωτογραφίσω, άλλες φορές το άφηνα για την επόμενη φορά, άλλες φορές έλεγα άσε να δούμε πόσος καιρός θα περάσει μέχρι να την πάρουν χαμπάρι οι υπηρεσίες του δήμου, και τελικά πέρασε αρκετός καιρός και ακόμη κανένας δεν συγκινήθηκε...

Τώρα που θα γίνει η ανάρτηση ετοιμαστείτε να πανηγυρίσουμε την άμεση ανταπόκριση της διοίκησης και των υπηρεσιών.

Ο δρόμος της Ηλ. Αποστόλου είναι η πιο πιθανή επιλογή για κάποιον που έρχεται από την Πολυτεχνείου και θέλει να βρεθεί στην Αυγής. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν περάσει εκατοντάδες φορές από το σημείο απορριμματοφόρα, αντιδήμαρχοι, δεσπότες, δημαρχαίοι κτλ.
από το χρονικό και την διάρκεια της λακκούβας μπορούμε να συμπεράνουμε ότι κανένας δεν ενδιαφέρθηκε κανένας δεν έκρινε η συγκεκριμένη διάβρωση στο οδόστρωμα είναι άκρως επικίνδυνη κυρίως για τα μηχανάκια, οπότε αν μετά την ανάρτηση γίνει το θαύμα της προσωρινής αποκατάστασης του οδοστρώματος, όχι μόνο θα πρέπει να χειροκροτήσουμε την δημοτική αρχή για τα τάχιστα αντανακλαστικά της, αλλά θα είναι δύσκολο να συγκρατήσουμε τα δάκρυα συγκίνησης που θα μας κατακλύσουν όταν δούμε επιτέλους την λακκούβα να καλύπτεται!!!!


Η φωτογραφία είναι από το 2014, από τότε έχει ξεκινήσει η διάβρωση, μάλιστα φαίνεται ότι έχουν γίνει και κάποιες τσόντες - επεμβάσεις αλλά η λακκούβα τελικά αποδείχθηκε πολύ πεισματάρα... μέχρι που οι αρμόδιοι απηύδησαν και εγκατέλειψαν κάθε προσπάθεια... από τότε περνάνε από το σημείο, και απλά προσέχουν μη πέσουν μέσα!!!