ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ DEAL ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΝΗ?


Ένα παράδειγμα που καταδεικνύει την κοροϊδία της διοίκησης στους δημότες, αλλά ακόμη χειρότερα την υποτίμηση της νοημοσύνη μας, είναι αυτό το βιολί που συμβαίνει με την εφημερίδα Βορεινή.

Ας δεχθούμε ότι δεν υπάρχει κάποιο αλισβερίσι με τον δήμο Ηρακλείου (το οποίο αν υπάρχει με τι είδους παραστατικό θα δικαιολογείται?), θα παρατηρήσετε ότι δεν δημοσιεύει τίποτα εκτός από τα δελτία τύπου του δήμου…

Δεν έχω δει, ούτε ένα δελτίο τύπου από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης…

Μιλάμε για μία μονόπλευρη ενημέρωση, για την οποία είναι πολύ δύσκολο να δεχθούμε ότι συμβαίνει τυχαία.

Μιλάμε για μία ιστοσελίδα (δεν ξέρω αν βγαίνει και σε έντυπο) στην οποία δεν αναφέρεται το όνομα κάποιου υπεύθυνου, ούτε καν υπάρχει κάποιο e-mail επικοινωνίας ή τηλέφωνο, παρά μόνο μία φόρμα επικοινωνίας που μπορεί κάποιος να συμπληρώσει και το μήνυμα αποστέλλεται σε κάποια ηλεκτρονική διεύθυνση η οποία δεν είναι ορατή!!!

H Βορεινή λοιπόν είναι μία διαδικτυακή εφημερίδα που ασχολείται εκτός των άλλων και με το Ηράκλειο Αττικής. Είναι περίεργο το γεγονός ότι δημοσιεύει μόνο τα δελτία τύπου της διοίκησης και όχι άλλων παρατάξεων ή άλλων συλλόγων από τον δήμο μας. Προφανώς εδώ μιλάμε για επιλεκτική δημοσιογραφία, που στις περισσότερες περιπτώσεις γίνεται με το αζημίωτο.

Και βέβαια το θράσος του μυστικού ιδιοκτήτη της εφημερίδας είναι που αναδημοσιεύει τις αναρτήσεις της εφημερίδας σε σελίδες σχετικές με το Ηράκλειο Αττικής στα κοινωνικά δίκτυα.

Αναρωτιέμαι ποιον προσπαθούν να ξεγελάσουν διοίκηση και εφημερίδα, με αυτή την αστεία μεν αλλά απαράδεκτη συνεργασία. Φυσικά αυτού του τύπου συνεργασίας καταδεικνύει την σοβαρότητα και το ήθος της διοίκησης του δήμου που συνεργάζεται με ένα μέσο το οποίο δεν εμφανίζει κάποιον υπεύθυνο, ούτε καν κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας.

Αυτό που μένει είναι να ανακαλύψουμε σε ποια βάση έχει γίνει αυτή η συνεργασία και με ποιον τρόπο δικαιολογείται από μεριάς της διοίκησης του δήμου.

Η περίπτωση με την Βορεινή, σίγουρα αποτελεί ψιλά γράμματα για πολλά και σοβαρότερα περιστατικά που έχουν εντοπιστεί να συμβαίνουν στον δήμο μας, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να τα βεβαιώσεις και να τα αποδείξεις.

Όταν από την άλλη υπάρχει μία διοίκηση που όλα τα στελέχη είναι να παίρνεις τον έναν και να κτυπάς τον άλλον, χωρίς τσίπα, χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας και υπευθυνότητας, που προτιμούν να σέρνονται σε αυτή την αθλιότητα μήπως και εξασφαλίσουν κάποιο χαρτζιλίκι πάνω ή κάτω από το τραπέζι!

Στην τοπική μας κοινωνία την ευθύνη για αυτές τις επιλογές έχουν οι ίδιοι οι δημότες που εξέλεξαν τόσο την δημοτική αρχή αλλά και τους συγκεκριμένους δημοτικούς συμβούλους, και που χειρότερα δεν τους θέτουν προ των ευθυνών τους.

Είναι η 2η θητεία της διοίκησης μετά την επανεκλογή της, τα πρωτοκλασάτα στελέχη βγήκαν και ενισχυμένα σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, άραγε πιο ήταν το κριτήριο, όταν διαπιστώνεις ότι μιλάμε για αγαλματάκια ακούνητα, αμίλητα χωρίς κανένα ανάστημα, πρόθυμα να διευκολύνουν την επιλογή του δημάρχου ακόμη και αν είναι σε βάρος των δημοτών ή του δήμου.

Αυτούς ξέρετε αυτούς εμπιστεύεστε!

Αυτή είναι η πλασματική εικόνα και όχι η πραγματική…
όπως το ποσοστό που εμφανίζονταν ότι έλαβε ο δήμαρχος 65% σε σχέση με το πραγματικό 28%.

37% παραμύθι!!!!
περισσότερο ποσοστό είχε το παραμύθι από το πραγματικό 28%!!!

Και αυτό το παραμύθι εμείς το επιτρέπουμε.
Όπως επιτρέπουμε διά της απαξίας να κάνουμε σαφές σε κάθε εκλεγμένο αιρετό ότι είναι υπηρέτης μας και όχι πασάς στα Γιάννενα, και αντί να καμαρώνει σαν γύφτικό σκεπάρνι, θα πρέπει να απολογείται καθημερινά για ότι δεν έγινε την προηγούμενη μέρα.

Ο καθένας κρίνει σύμφωνα με την συνείδηση του…