ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ LIDL


Διάβασα ότι η δημοτική αρχή δημιούργησε 2 νέες θέσεις στάθμευσης για ΑΜΕΑ στην πλατεία!!!!

«Προχωρήσαμε σε μια κίνηση ιδιαίτερου συμβολισμού αλλά και ουσίας. Συμβολισμού, γιατί θέλουμε να σηματοδοτήσουμε το πώς θέλουμε την πόλη μας. Μια πόλη φιλική προς τα ΑμΕΑ, στην οποία θα μπορούν να κυκλοφορούν άνετα και χωρίς εμπόδια. Ουσίας, γιατί το κάνουμε στο κέντρο της πόλης, την καρδιά του συγκοινωνιακού χάρτη του Ηρακλείου, όπου κάποιος μπορεί να σταθμεύσει για να συνεχίσει τη μετακίνησή του με τα ΜΜΜ ή να επισκεφθεί το εμπορικό κέντρο και τις διοικητικές υπηρεσίες», σχολιάζει ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

Η πόλης μας Κε Μπάμπαλε, δεν είναι φιλική ούτε στους υπόλοιπους δημότες, ούτε σε κανέναν. Το Ηράκλειο εδώ και χρόνια δεν θα πρέπει να χαρακτηρίζεται προάστιο, αλλά κόμβος… όπως ο κόμβος της Θυμαριάς στην εξαιρετική ταινία «Ούτε γάτα, ούτε ζημιά».

Θα έχετε διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει χώρος για πεζούς στην πόλη μας.
τα πεζοδρόμια έχουν εμπόδια, τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια δε τελειώνουν ποτέ όλες τις ώρες της ημέρας…

Για να διανύσει κάποιος 1 χιλιόμετρο στους δρόμους της πόλης θα κάνει οπωσδήποτε 10-20 στάσεις γιατί μπορεί να στενεύει το πεζοδρόμιο, γιατί πρέπει να κατέβει στον δρόμο και εκεί θα πρέπει να περιμένει να περάσει το αυτοκινηματομάνι… για να συνεχίσει.

Δεν είναι πρώτη φορά που η διοίκηση του δήμου δίνει ρεσιτάλ υποκρισίας, και φυσικά δεν ενδιαφέρεται για την ουσία αλλά για την εικόνα της «προς τα έξω».
Το αμάρτημα στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι ο Κος δήμαρχος δε διστάζει να χρησιμοποιήσει ένα τόσο ευαίσθητο θέμα για να μας πείσει για τις ευαισθησίες του.

Δυστυχώς σεβαστός αριθμός δημοτών, απέδειξε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, ότι δεν τον ενδιαφέρει η ουσία και το ήθος των αιρετών όσο οι ατομικές εξυπηρετήσεις και τα «έργα» βιτρίνας.