ΟΤΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ

Σε συνέχεια της ανάρτησης ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ βρήκα ένα δελτίο τύπου της παράταξης του Μπάμπαλου με ημερομηνία 17/06/2013 το οποίο καταλήγει... 


"Ας εξηγήσει λοιπόν, συλλογικά, η Δημοτική Αρχή, όχι σε εμάς, αλλά στους άνεργους, ή υποαπασχολούμενους νέους της πόλης μας, την πολιτική και ηθική ορθότητα της επιλογής της να δίνει και δεύτερες δουλειές σε αυτούς που η ίδια έχει προσλάβει ως συμβούλους της.

Είναι προφανές, ότι ένας δήμος δεν μπορεί να επιλύσει το πρόβλημα της ανεργίας στην περιοχή του, μπορεί όμως τουλάχιστον η δημοτική αρχή να μην προκαλεί με διαδοχικές ή και παράλληλες αναθέσεις, συμβάσεις, ή διορισμούς των πολύ δικών της παιδιών, ειδικά στις περιπτώσεις οριακής νομιμότητας, ή στις περιπτώσεις όπου το προσχηματικό της παραίτησης, από την μία θέση για την πρόσληψη στην άλλη είναι τόσο πασιφανές, που αποτελεί προσβολή για τη νοημοσύνη των πολιτών."
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ

Δυστυχώς και δεν ισχύει μόνο στην περίπτωση του Μπάμπαλου, όταν κάποιος βρεθεί στην εξουσία, αλλάζει η νοοτροπία του, γίνεται πιο ελαστική η ηθική των πράξεων του, και το χειρότερο δεν έχει πρόβλημα να λειτουργήσει αντιστρόφως ανάλογα, παρά το γεγονός ότι έχει αφήσει δηλώσεις γραμμένες... 

Στα χρόνια της διοίκησης του Μπάμπαλου έχουμε την χαρά των απευθείας αναθέσεων, όλα κομμένα και ραμμένα σύμφωνα με τις προαποφάσεις μιας προσωποκεντρικής διοίκησης που έχει γραμμένες τις όποιες δημοκρατικές διαδικασίες στα παλιά της τα παπούτσια. 

Φυσικά η περίπτωση συγκεκριμένου πολιτικού φίλου του δημάρχου που τον έχει βολέψει για τα καλά, δεν είναι η μοναδική, υπάρχουν περίεργες περιπτώσεις που κάποιοι/ες ήταν από το πρωί έως το βράδυ στα γραφεία και τους διαδρόμους του δημαρχείου, χωρίς να φαίνεται ότι αμείβονται... και αυτό όχι για 2-3 άντε 6 μήνες, αλλά για χρόνια... 

Τολμάει ο μπάμπαλος να αναφέρεται στους ανέργους νέους της πόλης μας...
Το παράδειγμα που δίνει ο ίδιος πιο είναι?

Γίνε και εσύ νεαρέ μου παρατρεχάμενος, ενός υποψήφιου δημάρχου, και αν όλα πάνε πρίμα θα βολευτείς από την πίσω πόρτα, δε χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερες αρετές, κάποια ειδικότητα, εξάλλου σε τέτοιες υποθέσεις δεν παίζει ρόλο η αξιοκρατία αλλά οι σωστές επιλογές στην σωστή στιγμή. 

Φυσικά ηθικοί αυτουργοί αυτής της πολιτικής και ηθικής ορθότητας είναι όσοι γνωρίζουν αλλά για τα μικροσυμφέροντα τους κάνουν τα στραβά μάτια... όπως:

Νικόλαος Σπυρόπουλος
Ευθυμία Κανλή
Εμμανουήλ Βαβουράκης
Γεώργιος Πέτρου
Φίλανδρος Ιωάννης
Καραμπάτσου Μαγδαληνή
Κωνσταντίνος Διαμαντής
Νικόλαος Μπαρμπούνης
Ασημίνα Παναγιωτακοπούλου
Δημήτριος Τσεκούρας
Ηλίας Χάλκης
Αντώνιος Καρανικόλας

Οι παραπάνω έχουν υπογράψει την ανανέωση των συμβάσεων του συγκεκριμένου πολιτικού φίλου του Μπάμπαλου...