ΕΛΑ ΚΡΥΦΑ ΕΛΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ...

 


"Τα απορριμματοφόρα του Δήμου, όσα λειτουργούν και μπορούν να κινηθούν, δεν μπορούν να ανεφοδιάζονται με καύσιμα σε μόνιμη και σταθερή βάση, αλλά κατά περίπτωση, οι «υπεύθυνοι» δίνουν δέκα – δεκαπέντε ευρώ κάθε φορά και όποτε τύχει, για να βάζει ο οδηγός πετρέλαιο στο όχημα και αυτό πάντα, μετά από παρακλήσεις των εργαζομένων.

Αποτέλεσμα αυτής της τακτικής και επιλογής της δημοτικής αρχής είναι τα αυτοκίνητα του Δήμου να μένουν στο δρόμο από καύσιμα…"

Μπορείτε να φανταστείτε το απόσπασμα που ξεκινάει την ανάρτηση ποιος το έχει γράψει και πότε?
Το δελτίο τύπου δημοσιοποιήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2014…

Αν και δύσκολη η ερώτηση, παρόλο που για πολλοστή φορά ο Μπάμπαλος βρίσκει μπροστά του λεγόμενα του που αφορούσαν επικρίσεις που είχε κάνει για προηγούμενες διοικήσεις….

Λέτε να μην γνώριζε τότε ο Μπάμπαλος τις δυσκολίες (γραφειοκρατικές) που κάποιες φορές δεν επιτρέπουν στο λειτουργήσει ο δήμος αυτόνομα, αλλά να εξαρτάται από τον κάθε επίτροπο ή κάποια άλλη υπηρεσία για να λειτουργήσει έστω νομότυπα.
Στην περίπτωση του ο Μπάμπαλος ως δήμαρχος διάλεξε την λαθραία λύση, που κανείς ακόμη δεν γνωρίζει τι μπορεί να κρύβεται πέρα από τον ανεφοδιασμό κάποιον οχημάτων που εθεάθησαν παρότι η τροφοδοσία τους έγινε από την πίσω μεριά του πρατηρίου, από μία μάνικα που έβγαινε από κάτι σαν ΚΑΦΑΟ.

Όταν έγινε γνωστή η υπόθεση όλοι έκαναν τους κινέζους… δεν βγήκε κανένας «υπεύθυνος» να πάρει θέση, λες και δε δόθηκε από πουθενά εντολή και οι οδηγοί των οχημάτων πήραν την πρωτοβουλία να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ των δημοτικών οχημάτων με αυτόν τον περίεργο τρόπο και σε ένα πρατήριο το οποίο εδρεύει σε όμορο δήμο…

Φαίνεται δεν έχουμε πολλά βενζινάδικα στον δήμο μας, ή μάλλον δεν έχουμε κάποιο που να κάνει τέτοιες δουλειές. Αλήθεια η πληρωμή των καυσίμων την έγινε επί τόπου, υπάρχουν σχετικά παραστατικά?

Εξάλλου γνωρίζουμε ακριβώς την ώρα και την ημερομηνία 09/04/21 στις 7 το πρωί.

Προφανώς κάτι σπουδαίο κρύβεται πίσω από το γεγονός, και γι’ αυτόν τον λόγο η δημοτική αρχή, αφενός άργησε να δώσει απαντήσεις και αφετέρου με πλάγιο τρόπο πήγε να τα χρεώσει στους εργαζόμενους.

Μοιάζει με ανέκδοτο, ο Μπάμπαλος να εμφανίζεται ότι δεν γνωρίζει τι συμβαίνει στον δήμο, ο πιο δεσποτικός δήμαρχος που πέρασε από την πόλη, με οπαδούς εργαζομένους, και με εργαζομένους χεσμένους μη και τυχόν εκτεθούν απέναντι στον δήμαρχο.

"Καλούμε, επιτέλους, τον κ. Δήμαρχο να σταματήσει τις δικαιολογίες, να ασχοληθεί με την Πόλη και το Δήμο, να πάρει πρωτοβουλίες και να δώσει λύσεις στα οξύτατα προβλήματα της διεύθυνσης περιβάλλοντος.

Οι κάτοικοι πληρώνουν ακριβά ανταποδοτικά τέλη και απαιτούν το ελάχιστο. Καθαρή, φωτισμένη, πράσινη Πόλη."

Διαβάστε ολόκληρο το δελτίο τύπου με ημερομηνία 22 Φεβρουαρίου 2014

Ακολουθεί η επιστολή του Δημοτικού Σύμβουλου Γιάννη Κεσκινίδη προς τον Δήμαρχο, αντιδήμαρχο οικονομικών Δημήτρη Δημητρόπουλο και Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Μανώλη Βαβουράκη με ημερομηνία 12/04/21

"Την Παρασκευή 09/04/2021 και ώρα 07:00, με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι οχήματα της καθαριότητας του Δήμου μας στάθμευαν στην πλαϊνή πλευρά πρατήριου καυσίμων, το οποίο βρίσκεται σε όμορο δήμο και όχι μπροστινή πλευρά όπου βρίσκονται οι αντλίες εφοδιασμού του πρατηρίου.

Στη συνέχεια ο πρατηριούχος εφάρμοζε στα όχημα σωλήνα στο ρεζερβουάρ των οχημάτων με σκοπό η μεταφορά πετρελαίου!

Μετά από αυτή την ενέργεια προκύπτουν πολλά ερωτήματα.

Γνωρίζει ο Δήμαρχος κ. Μπάμπαλος το παραπάνω γεγονό;

Μήπως το γνωρίζει ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κος Δημητρόπουλος;

Μήπως το γνωρίζει ο αρμόδιος εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βαβουράκης;

πόσο καιρό συμβαίνει αυτό;

Θα ήθελα λοιπόν να με ενημερώσει κάποιος υπεύθυνος απο το δήμο μας για το πραγματικό αυτό γεγονός και αν υπάρχει κάποια παράνομη ενέργεια να επιληφθούν οι αρχές.

Γιάννης Κεσκινίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου Αττικης"