ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ...



Χρόνια πολλά σε όλους και όλες... 
επιστροφή στην καθημερινότητα, με κάποιες εκκρεμότητες που λόγω της μεγάλης εβδομάδας πολύ φοβάμαι ότι θα ξεχαστούν. 
Πρέπει να σας πω, ότι έχω εντυπωσιαστεί με το γεγονός ότι τίθενται ερωτήματα κάθε τόσο προς την διοίκηση, είτε στο δημοτικό συμβούλιο, είτε μέσω ανακοινώσεων, η δημοτική αρχή δεν απαντά, και τα ερωτήματα μένουν αναπάντητα μέχρι να ξεχαστούν!!! 

Εδώ έχουμε μία εκκρεμότητα διαφορετική, αφού το σωματείο εργαζομένων ΟΤΑ "Ο Ηρακλής" είχε καλέσει την Τρίτη 27 Απριλίου στις 11:30 τους οδηγούς του δήμου και τον Μπάμπαλο ώστε να συζητηθεί το θέμα με την παράτυπη τροφοδοσία καυσίμων, και να δοθούν οι ανάλογες εξηγήσεις. 

Από τότε δεν είδαμε καμία ανακοίνωση από το σωματείο, δεν ξέρουμε τι έγινε, ποιος πήγε, ποιος δεν πήγε στην συνάντηση, και τι συνεπάγεται η οποιαδήποτε περίπτωση. 

Σαν σελίδα, θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή να βγει κάποια ανακοίνωση από το σωματείο που να μας ενημερώσει, δείχνοντας καλοπιστία δέχομαι το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι του σωματείου λόγω της μεγάλης εβδομάδας προτίμησαν να μην αναφερθούν στο θέμα. 

περιμένουμε λοιπόν... 

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση του σωματείου 23/04/21
Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε το δελτίο τύπου του σωματείου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Αναφέρουν ξεκάθαρα για εντολές από πολιτικούς παράγοντες προς τους εργαζόμενους. Μάλλον δεν γνωρίζουν ότι οι εντολές είναι καθαρά υπηρεσιακά θέματα .Εμφανίζονται θιγόμενοι από την άστοχη φυσικά κουβέντα του δημάρχου ή συγκαλύπτουν υπηρεσιακούς παράγοντες που τυγχάνει να είναι μέλη τους;

Φυσικά όπως γνωρίζουμε τόσα χρόνια ο εργαζόμενος οδηγός για να κάνει κάτι ,ακόμα και τόσο απλό όπως το να βάλει πετρέλαιο στο αυτοκίνητο της υπηρεσίας, παίρνει εντολή από τον Τμηματάρχη, που έχει πάρει εντολή από τον διευθυντή. Άρα ο εργαζόμενος απλά εκτελεί εντολές κάνοντας την δουλειά του.

Όσο για την τοποθέτηση του δημάρχου στο δημοτικό συμβούλιο θεωρούμε την έκφραση ατυχή και ζητάμε από τον δήμαρχο να αποκαταστήσει άμεσα την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από το συγκεκριμένο συμβάν και να μην δίνει τόπο για μικροπολιτικά παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων, σε άλλες κατευθύνσεις. Ήδη στις πρόσφατες συζητήσεις που είχαμε ως σωματείο θέσαμε ξεκάθαρα το θέμα των ΜΑΠ το οποίο με θέρμη υποστηρίχτηκε και ως προς την αποζημίωση τους ,όσο και προς την άμεση αγορά για την φετινή χρονιά. Αναμένουμε φυσικά να γίνει πράξη κι όχι να κολλάει πάλι σε καθυστερήσεις εις βάρος των ανθρώπων που μοχθούν καθημερινά για την καλή και καθαρή εικόνα της πόλης.

Γι αυτό λοιπόν καλούνται όλοι οι οδηγοί την Τρίτη 27 Απριλίου στις 11.30 στο αμαξοστάσιο του δήμου και περιμένουμε και τον δήμαρχο να είναι εκεί ώστε να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα και να δοθούν οι ανάλογες εξηγήσεις που έφεραν αυτή την κατάσταση.

Ο πρόεδρος 
Θεόδ. Σπυρόπουλος
Ο γραμματέας
Σπύρος Πητακης