ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ Κ. ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 2ο ΓΥΡΟ



Με μια ανακοίνωση – φωτιά τοποθετείται η παράταξη Κουτρούλη για το 2ο γύρο.

Χαρακτηρίζει τη διοίκηση Μπάμπαλου ως “Καθεστώς συνεταίρων και συμφερόντων... καθεστώς που εκμαυλίζει, που ευνοεί ημετέρους…”

Η ανακοίνωση:

Θέλουμε ειλικρινά να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους τους συνδημότες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και αυτούς που εκδήλωσαν διαφορετική προτίμηση.

Ο νικητής των εκλογών είναι η μεγάλη αποχή, 47% περίπου, αποχή που δείχνει την απογοήτευση και δυσαρέσκεια του εκλογικού σώματος και για αυτό ουδείς δικαιούται να πανηγυρίζει σε μια δημοκρατική διαδικασία που εκφράζεται η μειοψηφία.

Έστω και την ύστατη στιγμή κάνουμε έκκληση σε όλους τους συνδημότες μας να πάνε στην κάλπη να εκφράσουν την άποψη τους για τον τόπο που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας, τον τόπο που είναι το σπίτι μας.

Εμείς από την πλευρά μας με εντιμότητα και καθαρότητα δώσαμε τον δικό μας αγώνα με ένα σκοπό και μόνο να αποκαθηλωθεί από την πόλη η αυταρχικότητα, η αλαζονεία, το καθεστώς που βλάπτει το δήμο, το καθεστώς που ευνοεί τους ημέτερους, το καθεστώς που χωρίζει τους Ηρακλειώτες, που αδιαφορεί για τα ουσιώδη προβλήματα της πόλης, το καθεστώς που έχει εκμαυλίσει συνειδήσεις, το καθεστώς που προσφέρει μόνο αρτον και θεάματα, το καθεστώς που στεγάζει προνήπια σε προκατ, το καθεστώς που ανερυθρίαστα χρησιμοποιεί μικρά παιδιά στο διαδίκτυο για να αποκομίσει πολιτικά οφέλη, το καθεστώς των συνεταίρων και των συμφερόντων.

Θα συνεχίσουμε από το μετερίζι που μας τοποθετήσατε για την έντιμη και χρηστή διοίκηση στο Δήμο, για τα ασφαλή πεζοδρόμια, για ασφαλή σχολεία, για ασφαλείς παιδικές χαρές, για ασφαλείς αθλητικούς χώρους.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να μην γίνει ένα νέο ανοικτό όρυγμα στην πόλη μας με την επέκταση της Λεωφ. Κύμης, για το σκέπασμα της Αττικής οδού , για την διάνοιξη της Λεωφ. Ηρακλείου, για την δημιουργία και συντήρηση των χώρων πρασίνου.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την λύση του κυκλοφοριακού, για να πάψει η ταλαιπωρία των πολιτών από τα ευκαιριακά έργα, για να γίνει το Ηράκλειο μια πόλη ανθρωπιάς.

Το όραμα μας για την πόλη έτυχε μερικής επιδοκιμασίας έστω και από την μειοψηφική πλειοψηφία αλλά αυτό δεν θα μας εμποδίσει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.

Καλούμε όλους τους δημότες να συμμετάσχουν στον δεύτερο γύρο των εκλογών και να εκφράσουν με την ψήφο τους την επιλογή τους.

Πρόκειται για το μέλλον της πόλης μας και πέντε χρόνια είναι πολλά!

Από ekfrasi.net