ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ

 



Αυτή που βλέπετε αριστερά ονομάζεται Μαίρη Αρώνη. 

Βιογραφικό (λέμε τώρα)... 

Επαγγελματικά απασχολείται στον ιδιωτικό τομέα. (ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ?)

Είναι Γενική Γραμματέας της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας. Είναι μέλος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής, της επιτροπής Διαβούλευσης αλλά και του ΟΠΑΚΜ.

Έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος τα έτη 2014-2019, γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και πρόεδρος της δημοτικής ραδιοφωνίας Ηρακλείου Αττικής Επικοινωνία 94fm.

Γνωρίζει σε βάθος τα θέματα της πόλης αλλά και τις θεσμικές διαδικασίες για την υλοποίηση και επίλυση των ζητημάτων.

Συμμετέχει ενεργά στην πολιτιστική ζωή του τόπου μας διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση της πολιτισμικής μας ταυτότητας και της παράδοσής μας. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Στ. Καζαντζίδη Ν. Ιωνίας, Ηρακλείου αττικής «Ο Ζέφυρος» καθώς και του χορευτικού Ομίλου «Ζέφυρος» αλλά και ιδρυτικό μέλος του Φυσιολατρικού και Περιβαλλοντολογικού Συλλόγου Ηρακλείου Αττικής.


Αυτά αναφέρονται στο πρόσφατο "βιογραφικό" της Αρώνη... 

Η Αρώνη εμφανίστηκε στον δήμο Ηρακλείου με την εκλογή του Μπάμπαλου το 2014. 
Ανέλαβε χωρίς να έχει καμία γνώση του αντικειμένου, τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό 94FM, προφανώς επειδή ήταν πρόθυμη να κάνει την βρώμικη δουλειά των απολύσεων του 2014. 

Μέσα Οκτωβρίου 2014, αναλαμβάνει πρόεδρος του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού, και στο πρώτο 10ήμερο του Νοεμβρίου ανακοινώνει τις 6 πρώτες απολύσεις, φυσικά χωρίς κριτήρια... 

Τον Δεκέμβριο ανακοινώνει άλλες 3 απολύσεις, που μετά από παρασκηνιακά γεγονότα παίρνει πίσω τις 2 και απολύει τελικά έναν ακόμα εργαζόμενο. 

Οι 2 από τις 7 απολύσεις ήταν προμελετημένες, λόγω εμπάθειας και παραταξιακών διαφορών, μεταξύ του Μπάμπαλου και των 2 εργαζομένων. 

Ο ένας εργαζόμενος ήμουν εγώ, και όπως καταλαβαίνετε γνωρίζω τα γεγονότα από πρώτο χέρι.

Έτυχε πριν από τις εκλογές του 2010 να υποστηρίξω χωρίς ονοματεπώνυμο την παράταξη του Βλασσόπουλου, μέσω του μπλοκ, διότι ήμουν εργαζόμενος στο δημοτικό ραδιόφωνο από το 1991, και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να θεωρηθεί ότι χρησιμοποιώ το μπλοκ για προσωπικό όφελος. 
Κυκλοφορούσαν μόνο φήμες ότι μπορεί να έχω σχέση με το μπλοκ, αλλά ποτέ δεν το διαφήμισα, ούτε παραδέχθηκα ότι είχα σχέση. 

Εκείνη την εποχή το μπλοκ είχε μεγάλη απήχηση, και γενικά μεγάλη διασπορά στα πηγαδάκια των δημοτών που ασχολούνταν με περισσότερο ενδιαφέρον με τα δημοτικά θέματα. 

Ο Βλασσόπουλος δεν είχε πολλές πιθανότητες να κερδίσει, αφού η παράταξη του είχε δημιουργηθεί μόλις 2 χρόνια από τις εκλογές του 2010. Μάλιστα συνεργάτης σήμερα στην παράταξη του Παπαδημητρίου - Βλασσόπουλου, με την οποία βάζει υποψηφιότητα συγγενικό του πρόσωπο (τότε ήταν με τον Γεωργόπουλο), μου είχε πει τότε ότι ο Βλασσόπουλος θα πάρει το πολύ 3%.

Οι συγκυρίες τότε ήταν πολύ περίεργες... Το ΠΑΣΟΚ είχε επιβάλλει για υποψήφιο δήμαρχο τον Νώντα Σπυρόπουλο, ο οποίος είναι υποψήφιος για δημοτικός σύμβουλος με τον Μπάμπαλο!!!!, όπως και η γυναίκα του Γεωργόπουλου, αλλά και η Τζίβα (παλαιότερα επικεφαλής του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ!!!) 

Για να μη τα πολυλογώ, επειδή σε κανέναν δεν άρεσε το πως επιβλήθηκε ο Σπυρόπουλος από το ΠΑΣΟΚ, ήταν βέβαιο ότι όποιος υποψήφιος θα ήταν αντίπαλος του την 2η Κυριακή, θα κέρδιζε τις εκλογές. 

Ο Βλασσόπουλος έκανε την μεγάλη έκπληξη. Για 200 περίπου ψήφους προκρίθηκε την δεύτερη Κυριακή αντί του Μπάμπαλου, κερδίζοντας τελικά τις εκλογές και τον δημαρχιακό θώκο. 
Να σημειώσω ότι ο απερχόμενος δήμαρχος κατέληξε 4ος!!!!!! 

Φυσικά ο Βλασσόπουλος δε κατάλαβε τίποτα, χαμπάρι δε πήρε, ούτε καν αντέδρασε στις απολύσεις, ενώ γνώριζε ότι δεν είχαν να κάνουν με υπηρεσιακούς λόγους. σχολιάζοντας από την μεριά μου την χλιαρή αντίδραση του, επέμενε ότι το θέμα ήταν προσωπικό μου με τον Μπάμπαλο!!!!!

Δεν ξέρω αν επηρέασε το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής το μπλοκ ή όχι, αλλά από ότι φάνηκε στην πορεία από την άμεση αντίδραση του Μπάμπαλου το 2014 που εκλέχθηκε πρώτη φορά δήμαρχος (Σεπτέμβριος), ήταν να επιλεγώ μετά από δύο μήνες μεταξύ των απολυμένων στο δημοτικό ραδιόφωνο. 

Τον ρόλο αυτό ανέλαβε η Αρώνη κάνοντας την βρώμικη δουλειά για να δείξει πίστη στο πρόσωπο του Μπάμπαλου, με την προθυμία φυσικά και των μελών που είχε τοποθετήσει ο Μπάμπαλος 

Στην πρώτη συνεδρίαση ψήφισαν υπέρ οι:
Μ. Αρώνη (Πρόεδρος), ∆. Κεϊµπίνος (Αντ/δρος), Η. Χαλκής, Μ. Χελιώτης, Α. Παπουτσής
Δείτε εδώ

Στην δεύτερη:
Μ. Αρώνη (Πρόεδρος), ∆. Κεϊµπίνος (Αντ/δρος), Η. Χαλκής, Μ. Χελιώτης, Χ. Σκάρπου 
Στα δικαστήρια που εξακολουθούν από το 2015, μάρτυρας υπεράσπισης της Αρώνη ήταν ο Μπαρμπούνης!!!!! 

Προσέξτε τώρα το εξής... 
Ο Χαλκής, που συνέβαλε στις απολύσεις τότε, κάνοντας τον καλό στρατιώτη στον Μπάμπαλο, καθώς όχι μόνο δεν είχε ιδέα από ραδιόφωνο, αλλά δεν γνώριζε και τα πρόσωπα που υπέγραψε την απόλυση τους. 

μετά από 8 χρόνια εγκατέλειψε τον Μπάμπαλο και κατεβαίνει με τον Παπαδημητρίου!!!

Η Αρώνη, που είχε 2πλη ψήφο στις απολύσεις ως πρόεδρος, εγκατέλειψε και αυτή τον Μπάμπαλο και κατεβαίνει με τον ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗ!!!!

ο Μπαρμπούνης που είχε διατελέσει αντιδήμαρχος στην διοίκηση του Μπάμπαλου, σήμερα κάνει κριτική στον Μπάμπαλο και κατεβαίνει ως αντίπαλος του!!!!! 

Με απλά λόγια, για το πρόσκαιρο προσωπικό τους όφελος ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ που δημότες τους εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, εκτέλεσαν 6 εργαζόμενους χωρίς να γνωρίζουν τίποτα απολύτως για αυτούς, και στην συνέχεια έφτυσαν αυτόν που τους διέταξε να το κάνουν!!!!! 

και διαβάζουμε στην παρουσίαση της υποψηφιότητας της Αρώνη από τον ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗ

«Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να συστήσουμε τη Μαίρη Αρώνη. Το όνομά της και μόνο αρκεί. Δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχει ήδη και λογοπαίγνιο στην πόλη μας για τη Μαίρη, είναι η Αρώνη που σαρώνει θα σας πουν στο Ηράκλειο. Αεικίνητη, πρόθυμη, με λόγο, με ήθος, πάντα εκεί να βοηθήσει και να προσφέρει, συνοδοιπόρος και πάντα στην πλευρά του κοινού οφέλους, άνθρωπος χωρίς παρωπίδες και σκοπιμότητες. Η Μαίρη είναι άνθρωπος κοινής αποδοχής, μια υποψήφια που οι περισσότεροι θα ήθελαν να έχουν στην ομάδα τους. Άνθρωπος με ομαδικό πνεύμα, άνθρωπος που ξέρει τι θα πει συνεργασία, με πολλά χρόνια εμπειρίας σε συλλογικότητες και βαθιά και ουσιαστική γνώση των θεμάτων, που ταλανίζουν την πόλη μας έρχεται να συμβάλει στον κοινό μας αγώνα για ένα «Ηράκλειο Αλλιώς». Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!», σημειώνει ο υποψήφιος Δήμαρχος, Νίκος Μπαρμπούνης.

Αυτά τα άτομα τολμούν να μιλάνε για ήθος, που δεν έχουν ούτε ίχνος τσίπας...