ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙΡΟΙ, ΠΟΝΗΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ...


Θα σας σκανδαλίσω λίγο, ξεδιπλώνοντας ένα σενάριο, του οποίου τα στοιχεία, δημιουργούν την υποψία ότι μπορεί και να έχει βάση. 

Αφορά την παράταξη του Μπαρμπούνη, Ηράκλειο Αλλιώς... 

Είναι γνωστό ότι ο Μπαρμπούνης ήταν επι σειρά ετών συνεργάτης στην διοίκηση του Μπάμπαλου... 

από το 2014 - 2016 Αντιδήμαρχος Οικονομικών, θέση που ορίζεται σε πρόσωπα της απόλυτης εμπιστοσύνης του εκάστοτε δημάρχου. 

από το 2016 - 2020 Εντεταλμένος Σύμβουλος Δήμου Ηρακλείου Αττικής, σωστά θα αναρωτιέστε τι μπορεί να αφορά αυτός ο ορισμός... 
όπως διαβάζουμε στο βιογραφικό του Μπαρμπούνη αφορούσε θέματα ανακύκλωσης και πιο συγκεκριμένα τους καφέ κάδους!!!!! 

παράλληλα όμως ο Μπαρμπούνης, από το 2016 - μέχρι σήμερα, είναι Γενικός Γραμματέας στον δήμο Βριλησσίων. 

Να φανταστώ ότι η θέση του στον δήμο Ηρακλείου από το 2016 ήταν αμισθί, (έτσι λέγεται σε τέτοιες περιπτώσεις). 

Επί της ουσίας ο Μπαρμπούνης δεν είχε κάποια αντιπαράθεση με τον Μπάμπαλο, και η αλήθεια είναι ότι οι αναφορές - κριτική που κάνει στην διοίκηση Μπάμπαλου, είναι άσφαιρες, με το σκεπτικό ότι ένας πρώην συνεργάτης, πιο εύκολα θα μπορούσε να γνωρίζει κάτι το επιλήψιμο. 

Αντίθετα ο Μπαρμπούνης ενώ είχε αποστασιοποιηθεί από τον Μπάμπαλο, εμφανίζονταν σε δικαστήρια ως μάρτυρας υπεράσπισης. 

Να σας πω την αλήθεια βλέποντας την Αρώνη, να κατεβαίνει με τον Μπαρμπούνη, ενώ ήταν ταγμένη στον Μπάμπαλο, και μάλιστα κάνοντας την βρώμικη δουλειά με τις απολύσεις του 2014, άρχισαν να μου μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά. 

Το σενάριο λοιπόν έχει ως εξής... 
Ο Μπάμπαλος ως πονηράκιας και με εμπειρία σε δημοτικά θέματα, σε συνεννόηση με τον Μπαρμπούνη, δημιουργήσαν την παράταξη του Μπαρμπούνη με το σκεπτικό αρκετοί απογοητευμένοι από το περιβάλλον του Μπάμπαλου, να οδηγηθούν σε ένα άλλο οικείο περιβάλλον αυτό του Μπαρμπούνη, πιστεύοντας ότι με την στήριξη τους στον αντάρτη του Μπάμπαλου, θα κάνουν γνωστή την αγανάκτηση τους. 

Η φθορά μιας διοίκησης 9 ετών είναι αναπόφευκτη, ο Μπαμπαλος αυτά τα 9 χρόνια αγνοούσε μέχρι ξεφτίλας τις αντιπολιτευόμενες φωνές στο δημοτικό συμβούλιο, με αποτέλεσμα, να έχει στρέψει τους πάντες απέναντι του με απώτερο σκοπό την αποκαθήλωση του από τον δημαρχιακό θώκο. 

Εδώ είναι και το ζοφερό σημείο του σεναρίου... 
Ο Μπαρμπούνης αν πάρει ένα ικανό ποσοστό ας πούμε 8-10%, θα μπορούσε να γίνει πατερίτσα του Μπάμπαλου προκειμένου να συμπληρωθεί ο αριθμός των συμβούλων που θα του δώσει την πλειοψηφία. 

Το πιο αστείο αυτής της υπόθεσης είναι ότι το ποσοστό του Μπαρμπούνη, κατά ένα μεγάλο μέρος, θα προέρχεται από ψηφοφόρους, που δε θα ήθελαν να ξαναψηφίσουν τον Μπάμπαλο... 

Πονηροί καιροί, πονηρά σενάρια... 

ένας λόγος παραπάνω για τον ποιον θα επιλέξετε...