ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ


Θυμάστε το 2019 που είχε δημιουργηθεί ένα σίριαλ σχετικά με το γήπεδο της πρασίνου λόφου, που για 1μιση χρόνο περίπου πάλευε η δημοτική αρχή να αλλάξει τον χλοοτάπητα. 

Οι πρωταγωνιστές αυτού του σίριαλ ήταν ο Μπάμπαλος, η Τζίβα και ο Μοσχονάς. 

Αρχικά ο Μπάμπαλος προσπάθησε να χρεώσει την καθυστέρηση στην περιφέρεια, η Τζίβα που τότε ήταν περιφερειακός σύμβουλος αντέδρασε με σχετικό δελτίο τύπου, παρουσιάζοντας ένα διαφορετικό σενάριο για το σίριαλ, τότε μπλέχθηκε και ο Μοσχονάς, που ήταν αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών με την διοίκηση του Μπάμπαλου!!!! 

Όσοι δεν γνωρίζετε την ιστορία ή θέλετε να φρεσκάρετε την μνήμη σας, παραθέτω σχετικά δημοσιεύματα... 

ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ

Και ερχόμαστε στο σήμερα... 
Η Τζίβα η οποία εκτός από περιφερειακός σύμβουλος επί ΣΥΡΙΖΑ, ήταν επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ "Δίκτυο Πολιτών" παράταξη η οποία βρίσκεται σε νευρική κρίση αλλά και κρίση ταυτότητα αρκετό καιρό, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της με τον Μπάμπαλο... 

Η μεγαλοψυχία αναγκάζει εκείνους που εμπλέκονται με τα κοινά, να παραμερίζουν τις όποιες προσωπικές διαφορές κοιτάζοντας μπροστά για το καλό του δήμου και των δημοτών...

Ο Μοσχονάς που τότε υπερασπίζονταν την διοίκηση και τον Μπάμπαλο, μετά από 9 χρόνια συνεργασίας με τον Μπάμπαλο, αποχώρησε για να προσφέρει τον εαυτό του στους δημότες, αυτή την φορά με την παράταξη του Παπαδημητρίου - Βλασσόπουλου, ξεπερνώντας και αυτός την κακή εντύπωση που είχε από τον Βλασσόπουλο όταν ήταν διοίκηση το 2012 που τον είχε αναγκάσει να ανεξαρτητοποιηθεί!!!!