ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΤΟΥΛΗ

Ανακοίνωση για το θέμα του οικοπέδου της ΚΕΔ στην Κύμης εξέδωσε ο Δήμος Ηρακλείου, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, με την επίσκεψη του δημάρχου Αμαρουσίου στο Ψαλίδι Αμαρουσίου, την διαμαρτυρία των κατοίκων του Ψαλιδίου Αμαρουσίου προς τον Δήμου Ηρακλείου κτλ. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση

«Η ανακίνηση του θέματος της αξιοποίησης του οικοπέδου της ΚΕΔ στην περιοχή του Ψαλιδίου κρύβει συμφέροντα από πλευράς Δήμου Αμαρουσίου. Δεν είναι τυχαίο ότι πέντε μήνες προ των εκλογών ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέμα αυτό χωρίς να έρθει καν σε επαφή με το δήμο Ηρακλείου.
Αξιοσημείωτο είναι ότι τόσα χρόνια που η περιοχή επιβαρυνόταν από οικοδομικά υλικά, σκόνες και άλλα μέταλλα, κανείς δε φάνηκε να ενοχλείται, κανενός δεν ίδρωνε το αυτί και καμία αντίδραση δεν υπήρξε για την επιβάρυνση που επέφερε η ιδιωτική κατασκευαστική εταιρία τόσο στο περιβάλλον όσο και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα ότι η εν λόγω εταιρία, από όταν ολοκλήρωσε τις εργασίες της Αττικής Οδού, βρίσκεται παράνομα και χωρίς καμία άδεια στο συγκεκριμένο χώρο. Ενδεχομένως, κάποιοι μπροστά στην ισχύ του «μεγάλου» ΑΚΤΩΡΑ να μην τολμούν να εκθέσουν το πρόβλημα που προκαλούσε.

Θεωρούμε πως οι γενικολογίες περί αυθαιρεσίας του Δήμου Ηρακλείου για ακόμη μια φορά σε βάρος γειτονικών Δήμων είναι μη τεκμηριωμένες και άστοχες και τον μοναδικό σκοπό που εξυπηρετούν είναι λίγο χρονικό διάστημα προ εκλογών να δημιουργούν εντυπώσεις, γεγονός που διαφαίνεται και από την αναφορά τους στο κυκλοφοριακό πρόβλημα που υφίσταται πέριξ του εργοταξίου, ενώ αποσιωπάται η αδιαλλαξία να γίνει διάλογος επί της προτάσεως Φραντζεσκάκη για το μείζον θέμα του κυκλοφοριακού.
Ως Δήμος αντιπαρερχόμαστε σε κάθε χαρακτηρισμό ανυπόστατο και σας γνωρίζουμε πως η ΚΕΔ έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Ηράκλειο αναφορικά με τη στάθμευση των απορριμματοφόρων του στο Γήπεδο της Κύμης, και προσπαθούμε με αγαθή προαίρεση να βρούμε μια χρυσή τομή θέτοντας σε προτεραιότητα την κοινή και μέγιστη ωφέλεια .

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ηρακλείου δεν ξεχωρίζει τους πολίτες σε Μαρουσιώτες, Ηρακλειώτες, Κηφισιώτες ή οτιδήποτε άλλο αλλά επιθυμεί καλές ανθρώπινες σχέσεις, αλληλεγγύη, συνεργασία και αγάπη μεταξύ των πολιτών.

Τέλος, οι πολιτικές σκοπιμότητες σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να προηγούνται του γενικότερου συμφέροντος. Αυτό όμως μεταξύ άλλων επιτυγχάνεται με κατανόηση και αμοιβαίες υποχωρήσεις".

Από το  www.zonews.gr