ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ... ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ


Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...
(αν και το κείμενο η αλήθεια είναι βγήκε λίγο μεγάλο, αλλά αξίζει να κάνετε υπομονή να το διαβάσετε μέχρι το τέλος)

ας κρίνουμε με την βοήθεια στατιστικών ένα ενδεικτικό αποτέλεσμα της ακροαματικότητας του 94FM...
Μάλιστα για την περίσταση, θα συγκρίνουμε τα αποτελέσματα με το Internet Ραδιόφωνο του metalzone.gr.

Να σημειώσω ότι η εκπομπή του metalzone.gr μεταδίδονταν από 1998 μέχρι το 2014, με ένα κενό το 2007 - 2009, τότε ο Γεωργόπουλος είχε κόψει όλες τις μουσικές εκπομπές με ξένο ρεπερτόριο... με αιτιολογία... αφού οι ξένοι δεν παίζουν Ελληνικά τραγούδια, γιατί εμείς να παίζουμε ξένα!!

Η εκπομπή μου όπως θα φαντάζεστε δεν ήταν και ότι καλύτερο στα αυτιά των περισσότερων αιρετών που ασχολούνταν με το ραδιόφωνο. Η 3ώρη εκπομπή γίνονταν αμισθί  3 φορές την εβδομάδα, ώρες χαμηλής ακροαματικότητας 11 το βράδυ μέχρι τις 2 τα ξημερώματα.

Κατά καιρούς έφταναν στα αυτιά μου κριτικές για το ύφος της εκπομπής, από άσχετους προφανώς, που είχαν την άποψη τους (καλώς) αλλά νόμιζαν ότι ήταν και τεκμηριωμένη (κακώς).

Λες και ήταν κακό να παίζει μία ζωντανή εκπομπή χωρίς κόστος σε ώρες χαμηλής ακροαματικότητας και να την ακούει κάποιος κόσμος.

Το metalzone.gr είχε παράλληλη πορεία με την ραδιοφωνική εκπομπή. Αρχικά ξεκίνησε υποστηρικτικά αρκετά νωρίς για το internet στην Ελλάδα το 1999. Το αναφέρω αυτό γιατί η εν λόγω εκπομπή στον επικοινωνία 94FM που ήταν άμεσα συνδεδεμένη με την ιστοσελίδα, έχει το μεγαλύτερο μερίδιο της επισκεψιμότητας που έχει σήμερα το metalzone.gr.


Δε θα ήταν αυτό το αποτέλεσμα αν η εκπομπή μεταδίδονταν από έναν ραδιοφωνικό σταθμό που δεν τον ακούει κανείς, σύμφωνα με την άποψη των περισσότερων που έχουν περάσει από διοικήσεις του δήμου Ηρακλείου...

Αν δεν άκουγε κανένας τον 94FM πως εξηγούνται αυτά τα νούμερα, για μία θεματική εκπομπή που έτσι και αλλιώς έχει πολύ συγκεκριμένο ακροατήριο, άρα περιορισμένο αριθμό ακροατών, να υπολογίσουμε επίσης ότι λόγω της θέσεως της κεραίας εκπομπής ο 94FM ακούγονταν στα 2/3 της Αττικής.

Πως λέγατε ρε φωστήρες ότι τον 94FM δεν τον άκουγε κανείς...
αυτοί που τα έλεγαν, για την εκπομπή του metalzone.gr θεωρούσαν ότι κάνουμε την κ@βλα μας με τα λεφτά των Ηρακλειωτών.

Αυτοί οι φωστήρες απαξίωναν οτιδήποτε δε τους άρεσε, και η πλακά είναι ότι είχαν πολύ θετική άποψη για τις πρωινές δημοσιογραφικές εκπομπές, οι οποίες ήταν και είναι ΠΑΤΟΣ.

Εμείς που μας άκουγε κόσμος όχι αστεία, κάναμε χαβαλέ, και οι δημοσιογράφοι λειτούργημα με μηδέν αποτέλεσμα.

 Μάλιστα με την ευκαιρία, να αναφέρω κάτι που κυκλοφορούσαν οι μπαμπαλαίοι μετά την απόλυση μου από το ραδιόφωνο... ότι μπορεί να μην πληρωνόμουν για την εκπομπή, αλλά έπαιρνα χρήματα από γκρίζα διαφήμιση για το μαγαζί που έπαιζα μουσική!!!

Ένα Σάββατο τον μήνα εδώ και χρόνια, η εκπομπή κάνει event σε μαγαζί του χώρου, για να έχουμε την δυνατότητα με τους ακροατές να τα λέμε και από κοντά. Το event ήταν της εκπομπής, όχι του μαγαζιού, το μαγαζί μας παραχωρεί τον χώρο του 1 από τα 4 Σάββατα του μήνα γιατί γνωρίζει ότι το event θα έχει αρκετό κόσμο, που χρόνια τώρα έχει συνδεθεί με το metalzone.

Από που θα το έκανε το κάλεσμα για την βραδιάς της η εκπομπή?

Και επιπλέον, ρίξτε μια ματιά στην σελίδα... δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει διαφήμιση από άποψη...
η μόνο διαφήμιση που γίνονταν και γίνεται, αφορά το event του metalzone και μόνο.
Θα έπρεπε η διοίκηση του σταθμού να καμάρωνε όταν μία ραδιοφωνική της εκπομπή κάνει κάθε μήνα. ας το πούμε εκδήλωση, και μαζεύει περισσότερο κόσμο (κάθε μήνα) από την πίτα του μπάμπαλου (1 φορά τον χρόνο).
Ίσως θα μπορούσε να αποτελούσε και στοιχείο για να το εκμεταλλευτεί διαφημιστικά, και όχι να το απαξιώνει ή να ψάχνει για φαντάσματα.

πάμε παρακάτω...
Το mixcloud είναι μία free υπηρεσία που δημιουργείς ένα προφίλ και αναρτάς ηχητικά αρχεία.
Σε αυτή την υπηρεσία, οι διαδικτυακές εκπομπές που μεταδίδονται ζωντανά στο metalzone.gr, είναι διαθέσιμες για όσους δε τις άκουσαν live.

Την ίδια υπηρεσία χρησιμοποιεί και ο 94FM.
Ενδεικτικά αναρτώ φωτογραφία από την σελίδα του σταθμού και ΕΔΩ είναι ο σύνδεσμος για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες...


και ΕΔΩ μπορείτε να δείτε την αντίστοιχη σελίδα με τις εκπομπές του metalzone και να συγκρίνετε...




Και επειδή κάποιος θα πει ότι ο 94 είναι κλασικό ραδιόφωνο ενώ το metalzone είναι ιντερνετικό, με το σκεπτικό ότι μόνο από το ίντερνετ μπορούν να το ακούσουν, δικαιολογώντας έτσι την τεράστια διαφορά.

Δείτε λοιπόν παρακάτω τα στατιστικά του ραδιοφώνου του metalzone.gr για τον προηγούμενο μήνα...


Πώς γίνεται ένας ιντερνετικός σταθμός με 300 ευρώ κόστος τον χρόνο, να παρουσιάζει αυτή την τεράστια διαφορά από έναν ραδιοφωνικό σταθμό που κοστίζει 500.000 τον χρόνο!!!

πως γίνεται αυτός ο ιντερνετικός σταθμός που απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό, να έχει περισσότερα αποτελέσματα από έναν σταθμό που απευθύνεται σε πολλαπλάσιο ακροατήριο!!!!
ή εγώ κάτι κάνω πολύ καλά, ή οι διοικούντες κάνουν κάτι πολύ λάθος...
Οι σημερινοί διοικούντες που με απέλυσαν το 2014, και από τότε έχουν εισπράξει ένα κάρο λεφτά από τις συμβάσεις τους και την αποζημίωση του προέδρου...

Αν έχουν έστω και λίγο τσίπα... ας επιστρέψουν έστω το 50% όσων χρημάτων έχουν λάβει από την επιχείρηση...

ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ... ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ